Teamet på Inkludera Assistans

Nyheter

Ta del av våra egna nyheter, eller information som rör hela LSS-branschen. Vi bevakar lagar och regler, och delar med oss av sådant vi tycker är viktigt för dig.

2023-11-10

Nytt namn – ny kostym 

Då var det äntligen dags. Vi kan presentera vårt nya namn. MR assistans byter nu namn till Inkludera Assistans AB. Vi har ända sedan starten och övertagandet av fina MR assistans jobbat med att ta fram ett nytt varumärke som ska symbolisera oss och det vi står för. 

Vi har tagit fram en ny grafisk profil, en varumärksplattform och självklart en ny hemsida, inkluderaassistans.se. 

Ni som redan är kunder och anhöriga till kunder hos oss kommer att känna igen er. Vi är samma gäng, har samma värderingar och kommer fortsatt att jobba tillsammans med er på samma sätt för en framgångsrik assistans där ni får vara så delaktiga ni vill. Det som är nytt är alltså utseendet och namnet. Vi hoppas att ni ska gilla det lika mycket som vi. 

För dig som inte är kund idag men nyfiken på oss, surfa runt här på vår hemsida och läs om oss. Tveka inte att fylla i vårt kontaktformulär eller lyft luren och slå en signal så berättar vi gärna mer. 

Välkomna till Inkludera Assistans! 

Skip to content