Teamet på Inkludera Assistans

Nyheter

Ta del av våra egna nyheter, eller information som rör hela LSS-branschen. Vi bevakar lagar och regler, och delar med oss av sådant vi tycker är viktigt för dig.

2023-12-19

Inspirationsföreläsning och kick-off med Bokadero i Falun!

Den 25 januari kommer en av Sveriges bästa föreläsare, Jonas Hagström, till Falun med sin inspirerande föreläsning ”Nu kör vi! Du vet aldrig vart det tar dig!” 👊

Efter föreläsningen finns det möjlighet att förlänga kvällen med en gemensam After Work tillsammans med IBF Falun, Bokadero och övriga företag 🥂

Inkludera Assistans är medlemmar i IBF Faluns nätverk Bokadero Arena och genom det har vi möjlighet att erbjuda alla våra kunder och anställda att gå på en inspirerande föreläsning med Jonas Hagström. Jonas är entreprenören som redan vid 9 års ålder hade sin första affärsidé. Hör historien om den galna pappan, Jonas liv som entreprenör och skapandet av den nationellt hyllade kören The Rockin Pots. En kör för nyanlända och svenskar att mötas i, som inte bara gett fantastiskt positiva effekter för deltagarna, utan även lett till samarbeten med Tomas Ledin, Niklas Strömstedt och Lets Dance-Tobias samt framträdanden i TV och på Eurovision Song Contest.
Efter föreläsningen har du möjlighet att förlänga kvällen med en gemensam After Work för ett begränsat antal, vill du hänga med så uppge det i din anmälan.


Föreläsningen startar kl 17:15, anmäl dig till Monica på monica.malm@inkluderaassistans.se.

Skip to content