Teamet på Inkludera Assistans

Nyheter

Ta del av våra egna nyheter, eller information som rör hela LSS-branschen. Vi bevakar lagar och regler, och delar med oss av sådant vi tycker är viktigt för dig.

2024-01-02

Vi söker uppdragschef till vårt kontor i Skellefteå!

Vill du bli en av oss på Inkludera Assistans? Till vårt Skellefteåkontor söker vi nu dig som vill vara med och ge våra kunder bästa möjliga förutsättningar att leva ett liv som andra. Nytt år, dags för nya utmaningar? Välkommen med din ansökan idag!


Vi letar efter en engagerad Uppdragschef att förstärka vårt team på vårt kontor i Skellefteå. Som Uppdragschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för våra kunders assistansuppdrag och deras personliga assistenter.

Din roll som Uppdragschef innebär att du arbetar nära våra kunder för att skapa skräddarsydda assistanslösningar som följer LSS-lagstiftningen. Dina uppgifter inkluderar rekrytering och anställning av personliga assistenter, ansvar för arbetsmiljön för assistenterna, hantering av assistansrelaterade kostnader samt planering av arbetsscheman. Därför är det viktigt att du har god kännedom om gällande kollektivavtal, arbetsmiljökrav och arbetstidslagar (ATL). Flexibilitet och förmåga att prioritera är viktiga egenskaper inom detta arbetsområde, och du kommer att ha eget ansvar för ditt arbete och din arbetsplanering.

Rollen som Uppdragschef är både utmanande och givande. Den kräver självständighet, beslutsförmåga, fokus på kunden och hög servicenivå. Dessutom är den varierande och involverar tjänsteresor, så ett körkort är ett krav.

Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller erfarenhet inom Uppdragschef-rollen eller liknande. Om du även har kunskap om och erfarenhet av LSS-lagstiftningen är det meriterande.

Som ledare är du trygg och engagerad, och du skapar en miljö där dina medarbetare känner sig delaktiga. Du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och agerar proaktivt. Du kommunicerar tydligt och rakt, och du förmedlar dina förväntningar på ett öppet sätt.

Välkommen att skicka in din ansökan! Intervjuer genomförs löpande, och anställning kan ske innan annonsens utgångsdatum.

Inkludera Assistans AB grundades år 2015 med en stark vision att arbeta för både sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Vår definition av hållbarhet sträcker sig bortom miljöaspekterna och inkluderar även social och ekonomisk hållbarhet. Vi strävar efter att främja en hållbar omsorg, skapa hållbara arbetsplatser och arbetsvillkor samt bidra till ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där både privata och kommunala aktörer samverkar för att uppnå en gemensam målsättning: en hållbar välfärd.

Med öppenhet och transparens inom kvalitet, ekonomi och miljöarbete vill vi vara ledande i att utveckla en ny, ansvarstagande bransch. Vi strävar efter att skapa en trygg välfärd inte bara för dagens generation, utan även för kommande generationer.

Tjänsten söker du här!

Skip to content