Teamet på Inkludera Assistans

Nyheter

Ta del av våra egna nyheter, eller information som rör hela LSS-branschen. Vi bevakar lagar och regler, och delar med oss av sådant vi tycker är viktigt för dig.

2024-06-10

Nu öppnar Inkludera Assistans nytt kontor i Kalmar

Inkludera Assistans fortsätter att växa. Nu öppnar Sveriges nya hållbara assistansbolag ett nytt kontor i Kalmar. I och med det nya kontoret har Inkludera Assistans kontor på sex orter. Sedan tidigare finns företaget i Skellefteå, Örnsköldsvik, Falun, Uddevalla och Uppsala/Stockholm. Kalmarkontoret blir således det sydligaste och vi välkomnar Linda Oldin Embretsén som ny kollega!

Först på plats på det nya kontoret är alltså Uppdragschefen Linda Oldin Embretsén. Linda har lång erfarenhet från branschen där hon faktiskt firar 25 årsjubileum i år.

– Jag kom in i LSS-branschen av en slump 1999 när jag flyttade till Kalmar, berättar hon.
– Då sökte och fick jag ett jobb som personlig assistent och på den vägen är det. Branschen är spännande och det är ett roligt jobb, de senaste tio åren har jag jobbat i olika chefsroller, fortsätter Linda, som senast jobbat för Akria personlig assistans.

Varför Inkludera Assistans?

Att det blev Inkludera Assistans för Linda förklarar hon med att hon tidigare jobbat tillsammans med flera av bolagets medarbetare och att när den här möjligheten dök upp så kändes det helt rätt.
– Vi delar värdegrund. Precis som Inkludera så tycker jag att assistans ska vara rätt och riktig. Jag har tidigare varit i företag där det tas genvägar, där man rundar hörn och det gillar jag inte. Personlig assistans ska vara trygg och hållbar, fortsätter Linda.

En av Lindas tidigare kollegor är Monica Malm som idag är regionchef på Inkludera Assistans.
-Det känns jättekul att vi kunde knyta Linda till oss. Hon är fantastiskt duktig, lugn och trygg samtidigt som hon är nyfiken och driven. Vi har haft som ambition att öppna ett kontor i de här trakterna och när det öppnade upp sig med Linda så kände vi att det bara var att köra, förklarar Monica.
– Vi vill fortsatt växa. Både när det gäller antal kunder och antal kontor. Hittar vi rätt medarbetare är vi inte främmande för att öppna på fler ställen, säger Monica.

Sätta Inkludera på Kalmarkartan
Närmast för Linda väntar nu ett hårt jobb för att synliggöra Inkludera Assistans i och kring Kalmar.
– Jag är peppad på att komma igång att jobba, på att träffa nya kunder och visa upp oss. Jag kommer att vara på plats på event och där det händer. Det ska bli kul att få visa upp att vi finns och vad vi kan erbjuda.

Vidare förklarar Linda att den som funderar på att byta assistansbolag eller vill veta mer om just Inkludera Assistans är mer än välkommen att höra av sig.
– Då tar vi ett möte där jag berättar mer om mig och oss, och kunden får berätta om sig och sin situation för att se om vi matchar, förklarar Linda och fortsätter.

– För mig personligen så är det spännande att vara med att starta igång något nytt. Jag känner mig trygg i det, men samtidigt är det också lite pirrigt. Jag ser fram emot att visa hur bra assistans vi kan leverera och att vi förhoppningsvis är det bästa alternativet.

Inkludera Assistans verksamhet i Kalmar startar den 10 juni.

Kontaktuppgifter:
Linda Oldin Embretsén
Uppdragschef
E-post: linda.oldin@inkluderaassistans.se
Tel: 010-148 66 90

Skip to content