Ditt nya personliga assistansbolag

Har du nyligen beviljats assistans eller funderar du på byta assistansbolag? Kanske är du i behov av assistans men vet inte om du har rätt till det?

Vi på Inkludera Assistans brinner för hållbar assistans och att allt ska göras rätt och riktigt. Det blir så mycket bättre för alla då, för dig som kund, för dina nära, för oss som jobbar här och för framtiden. För oss handlar personlig assistans om att du med LSS ska ha rätten att leva som alla andra. Det är ditt liv, dina förutsättningar och dina möjligheter vi bygger detta kring.

Ditt liv

Att du har rätten att leva som andra innebär inte att du måste leva som alla andra. Det betyder däremot rätt till självbestämmande över ditt liv och med assistansen som verktyg möjligheten att leva som du vill.

Dina förutsättningar

Alla assistanser ser olika ut, för det är dina förutsättningar och önskemål tillsammans med lagstiftning och det regelverk som styr hur assistansen ska bedrivas.

Allt startar med ett Hej!

Om vi på Inkludera Assistans passar som din assistansanordnare eller inte ska du inte bestämma efter att ha läst lite text på vår hemsida. Det vi hoppas på är att du ska känna att du är nyfiken på att veta mer om oss, vad vi kan göra för dig och om vi passar för varandra.

Allt börjar med ett hej. Om du vill veta mer om att vara kund hos oss så ta en kontakt för att boka ett personligt möte. Det kan du göra via telefon, epost eller genom kontaktformuläret här på hemsidan. Om mötet ska ske hos dig, hos oss eller digitalt bestämmer du.

Om du bestämmer dig för Inkludera Assistans som din nästa assistansanordnare så hjälper vi självklart dig och dina assistenter med alla steg på vägen dit. För oss är det viktigt att du och din assistentgrupp känner er trygga under hela processen. Men innan vi kommer dit så börjar allt med ett hej!

Skip to content