Om oss

Inkludera Assistans är Sveriges nya assistansbolag med fokus på hållbar assistans. För ditt och branschens bästa. Trots att vi är nya så har vi tillsammans massor av erfarenhet.

Vår bakgrund

Allt började med att Daniel Lindkvist och Mikael Stål, båda med ett förflutet i assistansbranschen fick en idé om att dra i gång den bästa personliga assistansen i Sverige. Hur gör man det? Jo allt börjar med människorna. Daniel och Mikael var överens om att de ville jobba med de bästa, ha de nöjdaste medarbetarna och de gladaste kunderna.

2022 började resan. Då förvärvades MR Assistans som sedan 2015 drivits av Regina och Mattias Lind. Därefter började Daniel och Mikael att bygga sitt team. Först in var vår vd Karin. Under 2023 byttes namn till Inkludera Assistans och resan mot Sveriges mest hållbara assistansbolag startades. Vi hoppas du vill vara med oss på den resan!

Teamet på Inkludera Assistans

Möt vårt team

Det arbete våra duktiga medarbetare gör innebär att fler söker sig till oss. Är du intresserad av att bli en i vårt härliga gäng, läs mer under Jobba hos oss.

Karin Forsberg, Vd

Karin Forsberg

Vd

Karin har ett gediget CV inom personlig assistans, där hon varit verksamhetschef, regionchef, affärsområdeschef med mera. Karin har mångårig erfarenhet av vård och omsorg, inom både psykiatri och assistans. Hon är sedan 2022 VD i företaget och utgår ifrån Örnsköldsvik.

Kontakt: 

Tfn: 070-302 40 38

E-post:
karin.forsberg@inkluderaassistans.se
Monica Malm, Regionschef

Monica Malm

Regionchef

Monica har en bakgrund som personlig assistent, arbetsledare, uppdragschef och systemansvarig i andra assistansbolag och är från och med februari 2023 regionchef. Monica utgår ifrån Falun.

Kontakt: 

Tfn: 010-146 58 49

E-post:
monica.malm@inkluderaassistans.se

Jan-Eric Wiklund, Uppdragschef Skellefteå

Jan-Eric Wiklund

Uppdragschef Skellefteå

Jan-Eric har en gedigen erfarenhet av arbete med människor och med personlig assistans. Han är verksam som uppdragschef med placeringsort Skellefteå.

Kontakt: 

Tfn: 010-146 88 68

E-post:
jan-eric.wiklund@inkluderaassistans.se
Monika El Harbiti, Uppdragschef Uppsala/Stockholm

Monika El Harbiti

Uppdragschef Uppsala/Stockholm

Monikas drivkraft och glädje till den personliga assistansen genomlyser hennes sätt att arbeta tillsammans med kunder och assistenter. Monika driver kontoret i Uppsala och har mångårig och gedigen erfarenhet av assistansbranschen.

Kontakt: 

Tfn: 010-146 88 65

E-post:
monika.elharbiti@inkluderaassistans.se
Anna Abrahamsson, Uppdragschef Örnsköldsvik

Anna Abrahamsson

Uppdragschef Örnsköldsvik

Anna har samlat ihop 21 års erfarenhet inom personlig assistans. Hon har under åren hunnit med att arbeta som personlig assistent, samordnare/arbetsledare, kundansvarig och de sista åren har hon jobbat som uppdragschef. Anna hittar du på Örnsköldsvikskontoret.

Kontakt: 

Tfn: 010-146 88 67

E-post:
anna.abrahamsson@inkluderaassistans.se
Anna Tallavaara, Uppdragschef Falun

Anna Tallavaara

Uppdragschef Falun

Anna har en stor erfarenhet av administration och ledarskap. Hon har mycket att dela med sig av till både kontorskollegor och assistenter. En stor trygghet för vårt administrativa arbete. Anna hittar ni på Falukontoret.

Kontakt: 

Tfn: 010-146 88 62

E-post:
anna.tallavaara@inkluderaassistans.se

Linda Oldin Embretsén

Uppdragschef Kalmar

Linda är vår Uppdragschef i Kalmar och har en lång och gedigen erfarenhet från branschen där hon varit verksam i hela 25 år. Hon kom in i LSS-branschen av en slump 1999 som personlig assistent och på den vägen är det. De senaste 10 åren har Linda arbetat i chefsbefattning på olika assistansbolag innan hon hamnade på Inkludera Assistans i juni 2024.

Kontakt: 

Tfn: 010-148 66 90

E-post: linda.oldin@inkluderaassistans.se

Daniel Lindkvist, Styrelseordförande, ägare

Daniel Lindkvist

Styrelseordförande, ägare

Daniel har arbetat med personlig assistans i olika ledande befattningar såsom operativ chef, marknadschef och VD sedan 2009.

Kontakt: 

Tfn: 076-146 33 34

E-post:
daniel.lindkvist@inkluderaassistans.se

Mikael Stål

Styrelseledamot, ägare

Mikael har arbetat som ekonomichef inom personlig assistans mellan 2016 och 2020 och driver numera eget företag som ekonomikonsult. Han är styrelseledamot och ekonomichef i företaget.

Kontakt: 

Tfn: 070-625 80 63

E-post:
mikael.stal@inkluderaassistans.se

Helena Nyström Systemansvarig & Administratör

Helena Nyström

Systemansvarig & Administratör

Helena är spindeln i nätet för både kunder, assistenter och kontorskollegor. Hon har mångårig erfarenhet av hur assistansen behöver skötas utifrån kundens perspektiv men också utifrån de lagar och regler som styr assistansen.

Kontakt: 

Tfn: 010-146 88 66

E-post:
helena.nystrom@inkluderaassistans.se

Patrik Norqvist

Administratör

Patrick arbetar som administratör och bistår verksamheten med diverse små och stora uppgifter för att få assistanserna och verksamheten att rulla på. Patrick är baserad i Skellefteå.

Kontakt: 

Tfn: 010-146 88 64

E-post:
patrick.norqvist@inkluderaassistans.se

Hawzhin Sohrabi

Bemanningsansvarig

Hawzhin har arbetat inom personlig assistans sedan 2015. Hon har stor erfarenhet av bemanning och har varit med och arbetat fram en trygg och lösningsfokuserad bemanning hos Inkludera Assistans.

Lena Söderberg

Löneadministratör

Lena har en lång erfarenhet av lönehantering inom just personlig assistans och besitter en svåröverträffad branschkompetens. Hon har arbetat med löner inom personlig assistans både som anställd på större bolag men har också själv ägt ett mindre assistansbolag.

Kontakt: 

E-post:
lena.soderberg@inkluderaassistans.se

Skip to content